Meteen naar de content

Afvallen tips: dít moet je weten om gewicht te verliezen

Afvallen tips : dit moet je weten om gewicht te verliezen

Afvallen is een enorme uitdaging waar je zeker wel wat hulp bij kunt gebruiken. Er is een overload aan informatie over dit onderwerp op het internet te vinden. Zie je ook de bomen door het bos niet meer en heb je tips nodig? Lees dan snel deze blog met 5 handige afvallen tips!

 

1. Beweeg regelmatig en veel om extra calorieën te verbranden

Een van de belangrijkste tips die we je mee willen geven wanneer je wilt afvallen is om veel te bewegen. Voor de een betekent dit wat vaker traplopen in plaats van de lift pakken, voor de ander is het een impuls om actief te gaan sporten. Door regelmatig te bewegen zal het afvallen je een stuk gemakkelijker afgaan. Ook zit je lekkerder in je vel.

 

2. Zorg dat je voldoende eiwitten en vezels binnenkrijgt

Eiwitrijk voedsel zoals ei, kip en zuivel helpt honger te voorkomen. Eiwitten blijven namelijk relatief lang in je maag zitten na de maaltijd. Je hebt langer een vol gevoel en komt minder in de verleiding om een ongezonde snack te nemen. Probeer ook voldoende vezels binnen te krijgen door veel groente en fruit te eten.

 

3. Neem je tijd en heb geduld bij het afvallen

Gewicht verliezen doe je niet van de ene op de andere dag. Er is werk aan de winkel en dat kost tijd. Heb geduld: je zal uiteindelijk beloond worden voor je harde werk. Een goed gewicht, een mooi lijf, lekker in je vel zitten… Kun je wel wat extra motivatie gebruiken? Sluit je aan bij een online community en motiveer elkaar!

 

4. Meet je gewicht en andere belangrijke data

Meten is weten, en dat geldt zeker ook voor je gewicht. Investeer daarom in een digitale weegschaal. Wist je dat het tijdens het afvallen ook belangrijk is om andere gegevens te verzamelen? De FITAGE bluetooth personenweegschaal biedt uitkomst. Deze weegschaal houdt 13 waardes bij zoals je gewicht, BMI, lichaamsvet en spiermassa. Je koppelt hem eenvoudig en snel aan je smartphone. De gratis app is compatibel met Android en iOS.

 

5. Houd je gewicht bij voor een langere tijd

Het wordt sterk aangeraden om je gewicht over een langere periode te monitoren. Alleen zo weet je of je op de goede weg bent en kun je eventueel verdere actie ondernemen. Installeer de app en ga meteen aan de slag. Op je smartphone lees je vervolgens al jouw resultaten in één oogopslag af. Met de FITAGE weegschaal ben je verzekerd van zeer nauwkeurige metingen, iedere keer op nieuw. Zo behaal je mooie resultaten én weet je ze te behouden!

Gratis Bezorging

Bij elke bestelling

Voor 17:00 besteld

Morgen in huis

2 Jaar Garantie

100% Kwaliteit

Veilige Betaling

Betrouwbare betaalmethodes