Meteen naar de content

Wat staat je te wachten tijdens de challenge?

Vooraf - Ontvang jouw challenge pakket en bereid je voor.

Week 1 - Ga aan de slag met je hoofddoelen.

Week 2 - Leg de focus op bewegen, move that body!

Week 3 - Richt je een week lang op jouw voeding

Week 4 - Ga aan de slag met jouw mindset om dit vol te houden.

Na afloop - Terugblik met prijsuitreiking van de hoofdwinnaar!

Veelgestelde vragen

Schrijf je hierboven gratis in! Je ontvangt dan je officiële challenge pakket met je beloftekaart & instructies om lid te worden van onze Facebook Groep, waar de challenge plaatsvindt.

Print de beloftekaart uit of vul deze digitaal in en schrijf jouw doelen. op. Post vervolgens een foto in de groep met je beloftekaart en stel jezelf voor.

Het is gratis om mee te doen aan de 30 Dagen Zomer Challenge! Maar het beste deel? Na je inschrijving ontvang je een 10% korting op één van onze producten! Die wetenschappelijk bewezen een gezondere leefstijl makkelijker en leuker maakt. 😉

Absoluut! Tijdens deze challenge zijn de beloftekaart en kalender online in te vullen. Er zijn daarnaast een heleboel creatieve manieren om toch je belofte te maken en mee te doen. Bijvoorbeeld door het op papier na te tekenen!

Na je inschrijving ontvang je het officiële challenge pakket met een handige uitleg die je helpt om je hoofddoelen te bepalen. Dus hoeveel minuten per dag jij het beste kan bewegen en welke voeding geschikt is.

Elke zaterdag gedurende de challenge maken we in onze Facebook groep de weekwinnaars en de nieuwe mini-challenge bekend.

Bij FITAGE draait alles om uitdaging, prestatie en transformatie. We volgen ieders reis en belonen degenen die naar ons idee het beste belichamen waar deze uitdaging en, nog belangrijker, FITAGE voor staan. 

Aan het einde van de challenge zullen we nauwlettend kijken naar de deelnemers die hun doelen hebben bereikt en anderen hebben geïnspireerd tijdens de hele challenge. Deze punten zullen ons helpen bij het selecteren van onze hoofdprijswinnaar!

Gratis Bezorging

Bij elke bestelling

Voor 17:00 besteld

Morgen in huis

2 Jaar Garantie

100% Kwaliteit

Veilige Betaling

Betrouwbare betaalmethodes