Meteen naar de content

Wat ga je doen?

Vooraf - Ontvang het pakket en bereid je voor

Week 1 - Ga van start met je hoofddoelen

Week 2 - Leg de focus op bewegen, move that body!

Week 3 - Richt je een week lang op jouw voeding

Week 4 - Ga aan de slag om dit vol te houden

Na afloop - Terugblik met prijsuitreiking van de hoofdwinnaars!

Veelgestelde vragen

Schrijf je hierboven gratis in! Je ontvangt dan je officiële challenge packet met je beloftekaart & instructies om lid te worden van onze Facebook Groep (waar de challenge plaatsvindt).

Print de beloftekaart uit, schrijf jouw doelen op & post een foto in de groep met je beloftekaart en stel jezelf voor.

Het is gratis om mee te doen aan de 30 Dagen Zomerchallenge! Maar het beste deel? Na je inschrijving ontvang je een 10% kortingskode om je eerste FITAGE te kopen. Die wetenschappelijk bewezen een gezondere leefstijl makkelijker maakt 😉

Absoluut! Tijdens deze challenge zijn de beloftekaart en kalender online in te vullen. Er zijn daarnaast een heleboel creatieve manieren om toch je belofte te maken en mee te doen. Bijvoorbeeld door het op papier na te tekenen!

In het officiële challenge-pakket (die je ontvangt na je inschrijving) zit een handige uitleg die je helpt te bepalen hoeveel stappen jij moet zetten en welke producten je kan laten staan!

Elke donderdagavond (gedurende de challenge) maken we in onze Facebook groep de weekwinnaars en de nieuwe mini challenge bekend.

FITAGE gaat over uitdaging, prestatie en verandering. We volgen ieders reis en belonen mensen waarvan wij denken dat ze alles belichamen wat deze uitdaging en nog belangrijker wat FITAGE vertegenwoordigt.

Aan het einde van de uitdaging zullen we goed kijken naar de mensen die hun doelen hebben behaald en die anderen hebben geïnspireerd/aangespoord tijdens de gehele uitdaging. Deze dingen zullen helpen bij het bepalen van onze hoofdprijswinnaars!

Gratis Bezorging

Bij elke bestelling

Voor 17:00 besteld

Morgen in huis

2 Jaar Garantie

100% Kwaliteit

Veilige Betaling

Betrouwbare betaalmethodes