Meteen naar de content

Waar bestaat de challenge uit?

Vooraf - Ontvang het challenge pakket en maak je klaar

Week 1 - Start de challenge met je hoofddoelen

Week 2 - Duik een week lang in voeding en get in shape

Week 3 - Focus op bewegen en boost je energie

Week 4 - Werk aan je mindset en transformeer jezelf

Na afloop - Terugblik met prijsuitreiking van de hoofdwinnaars!

Veelgestelde vragen

Schrijf je hierboven gratis in! Je ontvangt dan je officiële challenge-pakket met je beloftekaart en instructies om lid te worden van onze Facebook Groep, waar de challenge plaatsvindt. 

Print de beloftekaart uit, schrijf jouw doelen op en plaats een foto in de groep met je beloftekaart en stel jezelf voor.

Het is gratis om mee te doen aan de 30 Dagen Gezond Challenge! Het beste deel? Na inschrijving ontvang je een 10% kortingscode voor je eerste FITAGE aankoop. Onze producten ondersteunen je bij het bereiken van een gezondere levensstijl, bewezen door wetenschap.

Absoluut! Je kan je belofte kaart digitaal invullen. Veel leden houden hun doelen via hun telefoon bij of schrijven ze op papier. Er zijn verschillende creatieve manieren om je belofte te maken en deel te nemen.

In het officiële challenge-pakket, dat je ontvangt na je inschrijving, vind je een handige handleiding die je helpt te bepalen hoeveel stappen jij moet zetten per dag en welke producten je beter kunt laten staan.

Elke zondagavond onthullen we de weekwinnaars en onthullen we de details van de volgende wekelijkse mini-challenge tijdens onze wekelijkse terugblik. Houd ook de omslagfoto van de groep in de gaten, die wekelijks wordt bijgewerkt met informatie over de nieuwe opdracht.

Bij FITAGE draait alles om uitdaging, prestatie en transformatie. We volgen ieders reis en belonen degenen die naar ons idee het beste belichamen wat deze uitdaging en, nog belangrijker, FITAGE vertegenwoordigen.

Aan het einde van de challenge zullen we nauwlettend kijken naar de deelnemers die hun doelen hebben bereikt en anderen hebben geïnspireerd tijdens de gehele uitdaging. Deze factoren zullen ons helpen bij het selecteren van onze hoofdprijswinnaars!

Gratis Bezorging

Bij elke bestelling

Voor 17:00 besteld

Morgen in huis

2 Jaar Garantie

100% Kwaliteit

Veilige Betaling

Betrouwbare betaalmethodes