Meteen naar de content

Slimme Weegschaal met App handig?

Slimme Weegschaal met App handig?

Wanneer je een slimme weegschaal gebruikt kan jij makkelijk bijhouden hoeveel je weegt. Bij een slimme weegschaal die werkt via bluetooth worden de meetgegevens automatisch verstuurd naar een mobiele app. Door de app te gebruiken kan je in een oogopslag jouw meetgegevens inzien en wordt het bijhouden van progressie een eitje. De weegschaal werkt ontzettend motiverend wanneer je probeert om vet te verliezen of spiermassa aan te komen!

 

Wat meet een slimme weegschaal?

Wanneer de weegschaal zijn data via bluetooth naar een mobiele app verstuurd worden verschillende meetgegevens weergegeven. Het verschilt per aanbieder hoeveel gegevens de weegschaal kan meten. Over het algemeen zit dit tussen de 4 en 13 meetgegevens, waar onze eigen weegschaal totaal 15 lichaamsgegevens kan meten. De belangrijkste extra gegevens die een slimme weegschaal meet zijn je BMI, vetpercentage en spiermassa. Zo kan je jouw eigen progressie bijhouden als je probeert om vet te verliezen of spiermassa aan te komen. Dit is namelijk lastig te achterhalen als je alleen je gewicht kunt meten wanneer je een analoge weegschaal hebt.

 

Wanneer moet je een slimme weegschaal gebruiken?

Het is belangrijk om een slimme bluetooth weegschaal te gebruiken wanneer jij structureel je gewicht en andere lichaamsgegevens bij wilt houden. Ben je aan het werken naar een bepaald gewichtsdoel? Bijvoorbeeld om af te vallen of aan te komen, dan is een slimme weegschaal ontzettend handig voor het bijhouden van jouw progressie.

De slimme weegschaal is dus ideaal voor mensen die actief zijn met een bepaalde sport. Dit geldt voor zowel atleten, bodybuilders en groepssporters. Vooral bij krachtsporters en atleten die spiermassa willen aankomen is het belangrijk om regelmatig te wegen. Een slimme weegschaal kan echter ook handig zijn wanneer jij bezig bent om af te vallen. Door consistent te wegen weet jij of je op wekelijkse basis gewicht verliest. Zo niet dan moet je goed kijken naar je energiebalans en je dagelijkse hoeveelheid calorieën die je inneemt!

 

Waar moet ik op letten bij het kopen van een bluetooth weegschaal?

Bij het aanschaffen van een bluetooth weegschaal zijn er meerdere factoren die hier een rol in spelen. Dit zijn onder andere factoren als het totaal aantal meetfuncties, de accuraatheid van het gewicht en overige meetgegevens, de koppelbaarheid met een mobiele app en andere apparaten, het maximaal aantal gebruikers en de aanwezigheid van een memory functie.

Wil jij meer weten over het kopen van een bluetooth weegschaal? Check dan onze FITAGE bluetooth personenweegschaal hier! 

 

Gratis Bezorging

Bij elke bestelling

Voor 17:00 besteld

Morgen in huis

2 Jaar Garantie

100% Kwaliteit

Veilige Betaling

Betrouwbare betaalmethodes