Meteen naar de content

Hoe meet je je vetpercentage?

Hoe meet je je vetpercentage?

Als je doel is om een fitter en gestroomlijnd lichaam te krijgen, je conditie te verbeteren of een gezondere levensstijl op te bouwen, is gewicht niet het enige waar je je op moet richten. Hierin is vetverlies namelijk ook een belangrijk onderdeel, aangezien je nog steeds je vetvrije massa, zoals spieren, wilt behouden. Maar hoe meet je je vetpercentage precies?

Vetpercentage bij afvallen

 

Waarom je vetpercentage meten?

Soms kan het verlies van spiermassa optreden als je bezig bent met afvallen, maar dit is niet het soort gewichtsverlies waar je naar op zoek bent. Spiermassa helpt namelijk het functioneren van je lichaam, geeft je stofwisseling een boost en is juist wat jouw lichaam dat slanke, strakke uiterlijk geeft. Daarom is het meten van je vetpercentage ook een belangrijke factor in al je gezondheidsdoelen.

Nauwkeurig je vetpercentage meten met een slimme weegschaal

Er zijn verschillende manieren om je lichaamsvetpercentage te berekenen. Je kunt dit ook zeker thuis doen, zonder afspraken met een specialist te maken of bij de sportschool langs te gaan. Met behulp van een slimme weegschaal is dit namelijk tegenwoordig supermakkelijk! De FITAGE Bluetooth Weegschaal heeft een geavanceerd systeem dat jouw vetpercentage meet met behulp van kleine schokjes die door je lichaam gaan, zonder dat je het voelt.

Vetpercentage meter weegschaal

Een gewone weegschaal toont je lichaamsgewicht in kilo's, maar kan bijvoorbeeld geen vet-, spier-, bot- of waterpercentages meten. Een slimme weegschaal met vetpercentagemeter geeft je meer gedetailleerde informatie over je lichaam. Zo krijg je snel en gemakkelijk nauwkeurig inzicht in je lichaam!

Lees hier meer over hoe een slimme weegschaal je vetpercentage meet!

Gratis Bezorging

Bij elke bestelling

Voor 17:00 besteld

Morgen in huis

2 Jaar Garantie

100% Kwaliteit

Veilige Betaling

Betrouwbare betaalmethodes