Meteen naar de content

Afvallen app? Dit zijn de 3 beste apps voor jou!

Afvallen app

We weten dat afvallen en fitter worden niet eenvoudig is. Het vereist een hoop motivatie en ondersteuning en aan het einde van de dag gaat het om het opbouwen van een gezonde levensstijl en het aanleren van positieve, langdurige gewoontes. Dat is waar de hulp van apps voor afvallen enĀ voeding van pas komen.

Afvallen app

Ā 

Apps kunnen je helpen om jouw resultaten bij te houden tijdens het afvallen, concreet te maken welke stappen je moet nemen om jouw doelen te behalen en je helpen verschillende situaties te navigeren, van een bezoekje aan de supermarkt tot het kiezen van een gezond gerecht in een restaurant. Ook kunnen apps een geweldige bron van motivatie zijn.

Ā 

De beste apps voorĀ afvallen en voeding

De beste apps voor het afvallen en bijhouden van voeding zijn uitgerust met de mogelijkheid om verbinding te maken met wearables, zoals een Apple Watch of FitBit, zodat je je voortgang op de voet kunt volgen en weloverwogen beslissingen voor je gezondheid kunt nemen - op elk moment van de dag.

Om je op weg te helpen hebben we enkele tips voor de beste apps voor afvallen en het opbouwen van een gezonde levensstijl op een rijtje gezet.

1. Voeding bijhouden: Calorieƫn- en voedingstracker

Het kan lastig zijn om gemotiveerd te blijven als je niet precies weet wat ā€œgezond etenā€ betekent. De CalorieĆ«n- en voedingstracker (Food) app biedt inzicht in het aantal calorieĆ«n (kcal), proteĆÆnen en vetten die je binnenkrijgt en waar je op moet letten tijdens het lezen van ingrediĆ«nten op verpakkingen van producten. Zo weet je zeker dat alles wat je eet rijk is aan de voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft en welke producten je beter kunt laten liggen.Ā 

Voordat je de app kunt gebruiken geef je eerst in een paar stappen aan hoeveel je nu weegt, hoe lang je bent en wat jouw huidige situatie is qua inspanning en werk. Aan de hand van deze informatie wordt er een doel en voedingsplan bepaald. In dit voedingsplan wordt aangegeven hoeveel calorieƫn, vetten, eiwitten en koolhydraten je mag eten om jouw doel te behalen.

Prijs: Gratis
Beschikbaar voor: iOS & Android

2. Gewicht bijhouden: FITAGE afvallen app

Deze app is niet zomaar een app. De FITAGE app voor afvallen verbindt namelijk snel en gemakkelijk met de FITAGE bluetooth personenweegschaal. Dit is een slimme weegschaal die gewicht bijhoudt, maar o.a. ook lichaamsvet, BMI en spiermassa.

afvallen app

Ā 

Doordat je zelf niet alles handmatig bij hoeft te houden en alle data over jouw lichaam snel wordt opgeslagen in de app, kunt je jouw fitnessdoelen beter onder controle houden. Het enige wat jij hoeft te doen, is je aan je voedings-en bewegingsplan houden en dagelijks op de weegschaal gaan staan. De app, in combinatie met de weegschaal, geeft je de handvatten die je nodig hebt om je focussen op je doel en deze sneller te behalen.

Prijs: Gratis bij aankoop van de FITAGE bluetooth personenweegschaal
Beschikbaar voor: iOS & Android

Ā 

Doe meeĀ aan de FITAGE 30 Dagen Gezond Challenge

Heb je de apps gedownload en de weegschaal aangeschaft, maar ben je er nog niet helemaal uit waar te beginnen? Speciaal voor jou hebben we de FITAGE 30 Dagen Gezond Challenge in het leven geroepen.

Deze gratis challenge helpt jou in vier weken te starten met afvallen, gezonde gewoontes op te bouwen en meer informatie te geven over hoe je je fitness doelen kunt behalen, zodat je dit hierna gemakkelijk zelf kunt volhouden.

Klik hierĀ om jeĀ gratis in te schrijven!

Gratis Bezorging

Bij elke bestelling

Voor 17:00 besteld

Morgen in huis

2 Jaar Garantie

100% Kwaliteit

Veilige Betaling

Betrouwbare betaalmethodes