Meteen naar de content

Keto Pancakes

Keto Pancakes

De ontbijttip! Stevige Keto Pancakes! Op internet zijn er ontzettend veel verschillende Keto pannenkoek recepten te vinden. Zo kun je pannenkoeken met roomkaas, kaneel, amandelen of zelfs met chocolade maken. Deze zijn heerlijk als ontbijt of voor de lunch! De ingrediënten voor een lekkere Keto Pancake zijn als volgt:

  • 200 gram amandel meel
  • 113 gram cream cheese
  • Vier grote eieren
  • 1 theelepel citroen schaafsel.
  • Een beetje boter

Bereiding:
Doe het amandelmeel samen me de cream cheese, de vier grote eieren en het citroen schaafsel in een kom en meng dit door elkaar. Verhit een klein pannetje op het vuur en voeg boter toe aan de pan. Als de boter gesmolten is voeg je het beslag toe. Draai de pancake een paar keer om tot deze aan alle kanten goudbruin is en smullen maar!

Hou tijdens het Keto Dieet altijd goed bij hoeveel calorieën je tot je neemt op een dag! Als je meer calorieën tot je neemt dan dat je op een dag verbrand zul je aankomen in vet! En dat is waarschijnlijk niet jouw bedoeling.

Onze FITAGE Bluetooth Weegschaal houdt via de app naast jouw gewicht nauwkeurig het vetpercentage en de spiermassa bij. De weegschaal maakt het voor jou veel makkelijker om gecontroleerd aan de slag te gaan met het Keto dieet!

Gratis Bezorging

Bij elke bestelling

Voor 17:00 besteld

Morgen in huis

2 Jaar Garantie

100% Kwaliteit

Veilige Betaling

Betrouwbare betaalmethodes