Meteen naar de content

Retourneren

Retourneren

Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 30 dagen ruilen of retourneren. Producten kunnen geretourneerd worden mits het product niet overeenkomt met het product op onze webshop.

Producten dienen in originele staat en voorzien van het retourlabel geretourneerd te worden.

Het product mag geen gebruikers sporen bevatten. 

Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Je kunt je product retourneren via deze pagina. 

Als je het retourformulier hebt ingevuld kun je de producten opsturen naar het retouradres dat staat aangegeven op het formulier. Zorg ervoor dat je het retourformulier meestuurt en de zending voorziet van een Track en Trace code. De kosten voor retouren zijn voor de klant.

Als we de retourzending hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen weer op je rekening staat.

 

Defect Artikel

Producten die defect bij ontvangst zijn, hoeft u niet te retourneren. Wij kunnen deze immers niet meer terug in de verkoop doen. Wel krijgt u gewoon de inkoopprijs, inclusief verzendkosten, terugbetaald. Wij vragen hiervoor alleen nog even een bevestiging van het defect in de vorm van 1 of meerdere foto's van het product. 

Wij zullen dan beoordelen of het product inderdaad voldoet aan de voorwaarden. Als het product defect is kunnen wij in overleg met de klant tot een overeenstemming komen.  

 

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@fitage.nl, ook in het weekend en buiten kantooruren staat onze klantenservice voor jou klaar!

 

Gratis Bezorging

Bij elke bestelling

Voor 17:00 besteld

Morgen in huis

2 Jaar Garantie

100% Kwaliteit

Veilige Betaling

Betrouwbare betaalmethodes