Meteen naar de content

Order Tracken

In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Wij zullen altijd streven om de klant een zo snel mogelijke verwerking- en leveringstijd te bieden. 

Wij verzenden onze producten direct vanuit ons magazijn in Nederland. Als je voor 17:00 besteld heb je jouw bestelling morgen in huis. 

De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 1-2 werkdagen in Nederland en 1-3 werkdagen in België. De leveringstijden voor Frankrijk en Duitsland zijn tussen de 2-4 werkdagen. 

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorderbedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar via de mail. Mocht je vragen hebben over je bestelling kan je via de mail contact opnemen met de klantenservice. 

Voor België of andere landen geven wij tevens de Track & Trace code zodra het pakket bij de vervoerder is. 

 

Verzendkosten

Wij nemen de verzendkosten van onze producten wereldwijd volledig voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou afgeleverd; er is geen minimale bestelwaarde nodig.

 

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling/verzending? Dan kun je altijd contact met Luxos Fulfilment opnemen via de mail met de trackingscode! 

Gratis Bezorging

Bij elke bestelling

Voor 17:00 besteld

Morgen in huis

2 Jaar Garantie

100% Kwaliteit

Veilige Betaling

Betrouwbare betaalmethodes