Meteen naar de content

Aankomen in Spiermassa

Aankomen in Spiermassa

Wil jij aankomen in spiermassa? Wanneer jij actief bezig bent met krachttraining is het tijdens een bulk noodzaak om zo efficiënt mogelijk spiermassa aan te komen. Dit begint ten eerste door meer calorieën te eten dan je lichaam dagelijks verbruikt. Dit heet een overschot in je energiebalans. Vervolgens is het belangrijk dat je geen te groot calorieoverschot hanteert. Het is wenselijk om maximaal 0.5% van je lichaamsgewicht per week aan te komen. Wanneer je meer aankomt dan dit dan wordt een deel van de calorieën meer omgezet in lichaamsvet. 

Het is daarnaast belangrijk dat je in de sportschool elke week iets meer of zwaarder probeert te doen dan de week daarvoor. Zo worden je spieren gestimuleerd om te groeien. Wanneer je weken achter elkaar met elke oefening op hetzelfde gewicht blijft zitten veranderd er dus weinig. 

Bij het aankomen is het ontzettend belangrijk dat jij je eigen gewicht bijhoudt. Met onze FITAGE Bluetooth Weegschaal wordt dit makkelijk voor jou gemaakt. Met een mobiele app wordt al jouw progressie snel en overzichtelijk opgeslagen.

 

Gratis Bezorging

Bij elke bestelling

Voor 17:00 besteld

Morgen in huis

2 Jaar Garantie

100% Kwaliteit

Veilige Betaling

Betrouwbare betaalmethodes