Meteen naar de content

Problemen met gewicht?

Problemen met gewicht? - FITAGE

Meer dan 70% van de bevolking in Europa heeft te maken met gezondheidsproblemen die mede wordt veroorzaakt door een ongezond gewicht. Er zijn talloze (medische) redenen waarom de gezondheid van een persoon beïnvloed wordt door zijn gewicht.

 

Waarom zijn wij gestart met FITAGE?

Wij zijn FITAGE gestart om mensen te helpen met het controle krijgen over hun gewicht, zodat ze kunnen werken aan een betere gezondheid. Hierbij ligt de focus voornamelijk op mensen met overgewicht. Door middel van onze FITAGE weegschalen is het mogelijk om je eigen data bij makkelijk bij te houden, en onze extra E-Books geven jou de handvaten om controle te krijgen over jouw gewicht.

 

Overgewicht en obesitas

Als we kijken naar problemen met lichaamsgewicht dan is overgewicht hier het grootste probleem, voornamelijk in de Westerse wereld. We kunnen een onderscheid maken tussen overgewicht en obesitas. Dit heeft te maken met de score van de BMI test waarin het lichaamsgewicht valt. Als dit tussen de 25-30 ligt is er sprake van overgewicht. Ligt dit boven de 30 is er sprake van obesitas. Naar schatting van het WHO hadden in 2016 ruim 1,9 miljard volwassenen last van overgewicht of obesitas. Dat is ruim 40% van de volwassen bevolking!

 

Oorzaak overgewicht

Vanaf 1975 tot 2016 is het aantal mensen met overgewicht verdriedubbeld. Het fundamentele probleem achter overgewicht is met name dat een persoon meer calorieën eet dan hij dagelijks uitgeeft. Dit is vaak te herleiden op ongezonde voeding en niet genoeg lichaamsbeweging. Bij FITAGE willen wij steun bieden om hier controle over te krijgen en te zorgen dat je op een gezonde manier afvalt. Door onze bluetooth personenweegschaal kan jij makkelijk jouw gewicht bijhouden met behulp van een mobiele app. 

 

Gratis Bezorging

Bij elke bestelling

Voor 17:00 besteld

Morgen in huis

2 Jaar Garantie

100% Kwaliteit

Veilige Betaling

Betrouwbare betaalmethodes